Arjan Álvarez guanya la vuitena edició de Poetry Slam Barcelona

Nura Portella Genestar (Barcelona – 19/02/2018)

Dissabte passat es va celebrar la festa final del Poetry Slam Barcelona 2017 al CCCB. Aquesta plataforma, que aposta per la poesia oral, va commemorar el seu vuitè aniversari amb l’elecció del darrer guanyador de la temporada i també del guanyador de l’edició. Crisal Rodríguez es va convertir en la guanyadora del mes de febrer (com ja ho va ser del gener) i Arjan Álvarez es va proclamar campió de l’edició del 2017.

Poetry Slam és un concurs que intenta obrir la poesia a tothom que hi vulgui participar ja que per recitar només cal apuntar-s’hi amb suficient antelació per entrar en un sorteig per poder intervenir al concurs que se celebra mensualment al CCCB. En aquest cas. però, com que s’hi escollia el guanyador de l’edició del 2017, els participants ja havien actuat durant aquesta temporada i eren els nou millors classificats. Aquesta classificació es realitza a partir dels vots d’un jurat format per cinc persones escollides entre el públic, que valora les actuacions dels concursants.

Els participants del slam de dissabte van ser: David García, Crisal Rodríguez, Olsa OlsetaMakis MoulosPabl Owski, Arjan Álvarez, Iñaki Nazabal, Carles Sanchís i Mary Nikzar. D’aquests, van ser els quatre primers qui passaren a la segona ronda on van tornar a recitar. Finalment, Crisal Rodríguez es va alçar amb la victòria del mes de febrer. De totes maneres, el guanyador final de l’edició del 2017 és Arjan Álvarez.

Així es va acabar una altra temporada de Poetry Slam Barcelona, que ha esdevingut un dels esdeveniments poètics amb més públic de la ciutat, degut en gran part a la implicació del públic, al dinamisme i a la intensitat de l’activitat. L’encarregat de presentar aquesta edició ha tornat a ser el conegut Payaso Manchego, que ha engrescat l’espectacle mes rere mes. La temporada 2018 comença el 24 de març i ja s’han obert les inscripcions per participar-hi.

Si voleu saber més sobre aquesta festa de la poesia aquí us deixem el vídeo-resum de la jornada!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s